Donatius

biblioteca_elrentaplats

El Biblio@ccés agraeix els donatius de llibres i documents per tal de completar i ampliar el fons bibliogràfic i posar-lo a disposició de tots els lectors.

Per tal de seleccionar els donatius i abans de portar els documents al Biblio@ccés, cal fer una relació del que es vol donar, indicant l’autor, el títol i l’any d’edició. Hi ha un imprès per fer-ho.

El Biblio@ccés accepta donatius tenint en compte les consideracions següents:

Llibres: En bon estat de conservació i, especialment els de temes científics o tècnics, actuals.
Enciclopèdies: Completes i actuals (no més de 5 anys), en altre cas donen molta informació errònia.
Revistes: Col·leccions completes i relligades.
Llibres de text: No s’accepten.
Vídeos,  DVD, discos compactes i CD-ROM: Han de ser originals.

El Biblio@ccés respondrà, abans d’una setmana, per confirmar-vos quins són els documents que poden ser útils per als usuaris i que podeu portar.

Els documents de col·lecció local (d’autors o temes dels Hostalets de Pierola i de la comarca de l’Anoia) no estan subjectes a les consideracions anteriors ja que formen part d’un fons especial del Biblio@ccés.

Un cop lliurats els documents a la biblioteca, aquests seran objecte del tractament catalogràfic i físic necessari per a ser incorporats posteriorment al seu fons.

D’altra banda no es garanteix que tots els donatius estiguin disponibles al Biblio@ccés. La biblioteca se’n reserva el dret d’incorporar-los al seu fons o bé d’adreçar-los al punt d’intercanvi, reciclar-los, o bé fer-los arribar al centre d’informació més adient en cada cas.

Imatge Flickr: elrentaplats
(Centre Ceramique, Biblioteca de Maastricht)

Deixa un comentari